Választás

2024.06.04. 11:21

Szentkirályi rendet tenne Budapesten, nyugdíjba küldené Gyurcsányt (videó)

„Takarítsuk ki végre a Városházát minden értelemben!” – mondta a közösségi médiában közzétett új videójában a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

MW

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje sajtótájékoztatót tart a Mennyi pénz folyik el Gyurcsány embereire a Városházán? címmel Budapesten, a Madách téren 2024. május 29-én

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Tegyünk rendet Budapesten, küldjük el végre nyugdíjba ezt a Karácsony–Gyurcsány-duót, és kezdjünk neki a valódi feladatoknak!

– jelentette ki a kormánypártok főpolgármester-jelöltje. Hozzátette: Budapesten érdemi közlekedésfejlesztésre, a hajléktalankérdés és a köztisztasági kérdés megoldására van szükség.

Legyen végre ez a város, Budapest olyan város, amilyet önök, a budapestiek megérdemelnek!

– fogalmazta meg Szentkirályi Alexandra.

Karácsony Gergely minden autósnak tartozik egy futóművel

Karácsony Gergely minden autósnak tartozik egy futóművel; Budapesten ma az utak sok helyen olyan kátyúsak, hogy holdjáróval sem lehetne közlekedni 

– mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán kedden közzétett videóban.

Szentkirályi Alexandra szerint ez nem csak az autósok problémája, „a vadiúj, egy-kétéves buszok is recsegnek, ropognak, lazulnak ki a csavarok.”

A fővárosi utak állapota nemcsak veszélyes, de „a pénztárcánknak is drága” – figyelmeztetett a kormánypárti jelölt. Rámutatott: Karácsony "Gyurcsány embereit fizeti", emiatt a tizedére csökkentette az útfelújítási alapot.

A mai lomha Karácsony-tempóban közel száz évente tud megújulni egy fővárosi út

– közölte Szentkirályi Alexandra. Kijelentette, „féltengelytörés és Gyurcsány emberei helyett” ő megtízszerezné az útfelújítási alapot.

Haladjunk! Karácsonyékat le kell váltani!

– hangoztatta.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában