Újabb részletek

2 órája

Magyar Péter kétszer is megütötte az őt videózó férfit

Állítása szerint később Radnai Márk, a Tisza Párt alelnöke is megfenyegette őt verőemberek társaságában.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselője érkezik a párt sajtótájékoztatójára Strasbourgban

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

Újabb részleteket osztott meg Magyar Péter elhíresült bulizós éjszakájáról a róla videófelvételeket készítő férfi, aki a Tényeknek nyilatkozott. Tegnap a hírműsorban újabb videókat mutattak be a Tisza Párt elnökéről. A mai adásból pedig az is kiderült, hogy a férfit Magyar Péter kétszer is pofon vágta. 

Az estével kapcsolatban felidézte, hogy 

nem csak Magyar Péter, hanem Radnai Márk, a Tisza Párt alelnöke is fenyegette, a szórakozóhelyen pedig azt követelte tőle, hogy fejezze be a felvételek készítését. 

A Tényeknek nyilatkozó férfi azt állítja, először fel sem ismerte Magyar Pétert, mert a politikus már akkor annyira részeg volt, hogy nehezen lehetett azonosítani. 

A felvételeket készítő férfi megerősítette, hogy végül Magyar csavarta ki a kezéből a telefont, ezután ő pedig megpróbálta visszaszerezni, és követte a társaságot, amely Magyar kidobása miatt távozni kényszerült. Ekkor csattant el a két említett pofon, ami elmondása szerint váratlanul érte a telefonját visszaszerezni próbáló áldozatot. Mint mondta, ezután Magyar nagy elánnal a Duna felé indult, amit először senki sem értett. Ezután feltűnés nélkül próbálta belepottyantani a Dunába a telefont, de ezt mindenki látta, mert figyelték, hogy miért indult el a víz felé a politikus. 

A telefonját elveszítő férfi ezek után egy járókelőtől kölcsönkért mobillal hívta a rendőröket, Magyarék pedig ekkor taxival elhagyták a helyszínt. A rendőrök, mint az már ismert, búvárok segítségével szerezték vissza a Dunába hajított mobilt, amelyről kinyerhetőek voltak a felvételek, melyeken Magyar fiatal lányok lábai között csúszik-mászik az Ötkert nevű belvárosi luxusszórakozóhelyen. 

A férfi elmondása szerint egyébként az eset után napokkal Radnai Márk verőemberek társaságában mégegyszer megfenyegette, és még most is fél emiatt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában