Kínos

2 órája

Sosem látott felvételek kerültek elő Magyar Péter diszkóbotrányáról (videó)

A Tényeknek exkluzív interjút adott az a férfi, akinek a telefonját a Dunába dobta a politikus, miután egy szórakozóhelyen fiatal lányokkal bulizott.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselője érkezik a párt sajtótájékoztatójára Strasbourgban a júniusi választások eredményeképpen létrejövő Európai Parlament (EP) alakuló ülésének napján, 2024. július 16-án

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

Eddig soha nem látott felvételek kerültek elő Magyar Péter botrányos éjszakájáról, mivel exkluzív interjút adott a Tényeknek a férfi, akinek a telefonját a Dunába dobta a Tisza Párt első embere – írta az Origo.

A mobilt azóta megtalálták a rendőrök, így eddig még nem látott felvételek kerültek elő. A felvételeken jól látszik, ahogy Magyar Péter sokat mondó mozdulatok kíséretében bulizik a nála jóval fiatalabb lányokkal, majd többször is a lábuk közé guggolva táncol, egyiküket látszólag magához is húzza. A kellemetlen viselkedés miatt a szórakozóhelyről többen is inkább továbbmentek, nem maradtak ott – derült ki a Tények adásából.

Megfogta őket olyan helyen, ahol nem kellett volna, avagy pedig olyat mondhatott, amitől egy idő után elfordultak tőle a lányok. Tehát nem az volt, hogy egész este egy lánnyal táncolt, hanem folyamatosan mást és mást próbált

– mondta a férfi.

A férfi Magyar Péternek politikushoz méltatlan viselkedését videózta, azért csavarta ki a kezéből a mobilt a Tisza Párt (akkor még) alelnöke, akinek a terve az volt, hogy így módja nyílik megsemmisíteni a bizonyítékokat.

Szexuális töltete volt az egésznek. Ami megdöbbentett, hogy ránézésre nagyon fiatalnak gondoltam ezeket a lányokat

– mondta a férfi, hozzátéve: a helyszínen dolgozó biztonsági személyzettől azt is megtudta, hogy Magyar Péter botrányos viselkedése miatt több fiatal is elhagyta a szórakozóhelyet.

Az esetről a Magyar Nemzet minden eddiginél részletesebb beszámolót közölt, amely ide kattintva olvasható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában