Brutális támadás

2 órája

Menczer: aki békepárti, azt minden eszközzel tönkre akarják tenni (videó)

„Magyarország nem hagyja magát!” – mondta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Facebookon közzétett videóban.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója, Pest vármegye 2. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

Brutális támadás a békepártiságunk miatt! Ukrajna elzárta a csapot, így az orosz kőolaj jelentős része nem érkezik meg Magyarországra. Egy ukrán képviselő világosan, egyértelműen fogalmazott: »Meg kell törni Magyarország ellenállását a fegyverszállításokkal kapcsolatban.« Vagyis a békepártiságunk miatt büntetnek bennünket, most éppen az energiabiztonságunkat támadják

– mondta Menczer Tamás kedden a Facebook-oldalán közzétett videóban.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója hangsúlyozta:

„Könnyen lehet, hogy ezt nem egyedül Ukrajna találta ki, hanem segítettek a brüsszeliek, vagy akár a háborúpárti amerikai demokraták is. Aki békepárti, azt minden eszközzel tönkre akarják tenni. Ez tisztességtelen, elfogadhatatlan és jogszerűtlen is.

Akárhogy is, a békepárti álláspontunk mellett ki fogunk tartani, és a támadásokkal szemben minden lehetséges módon, minden lehetséges eszközzel védekezni fogunk. Mindenki arra készülhet, hogy Magyarország nem hagyja magát!” – jelentette ki Menczer Tamás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában