Erőszakos cselekmények, rongálás

2024.07.12. 06:43

Számos bűncselekmény kapcsán kell felelnie Magyar Péternek

A Magyar Nemzet cikkéből kiderül, hogy a baloldal messiását több ügyben is feljelentették már.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Személyi szabadság megsértése, zsarolás, rongálás, garázdaság, lopás, rablás, szexuális kényszerítés – ezek azok a bűncselekmények, amelyekkel összefüggésbe hozták az utóbbi időben Magyar Pétert hol a sajtóban, hol pedig feljelentés formájában a hatóság előtt. Előbbi két cselekmény gyanúja még a Varga Judittal való viharos házasságához köthető, a többi ügy viszont már azután merült fel Magyarral kapcsolatban, hogy a férfi a politika színpadára lépett – írja a lap.

A Tisza Párt alelnöke pár nappal EP-mandátuma átvétele előtt annyira botrányosan viselkedett egy klubban, hogy végül a biztonsági szolgálat vezette ki hajnali négy óra körül az „ötcsillagos” szórakozóhelyről. 

Több szemtanú egybehangzó állítása szerint Magyar nagy mennyiségű szeszes ital elfogyasztása után órákon át agresszívan, garázda módon viselkedett.

A Ripost úgy tudja, a politikus több vendégbe is belekötött, zaklatta a nőket, és állítólag „visszautasíthatatlan” ajánlatot tett nekik, idővel pedig egyre minősíthetetlenebbül viselkedett. Végül több nő férfi partnere számon kérte Magyar Péteren a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásait”. 

A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek, Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd, miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket.

Magyar Péter botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt több feljelentést követően már aznap megindult a rendőrségi nyomozás. Az ügy végül, mivel Magyarnak mentelmi joga van, átkerült a Központi Nyomozó Főügyészségre (KNYF). Ha elegendő bizonyíték gyűlik össze, az ügyészség az EP elnökénél fogja kezdeményezni Magyar Péter mentelmi jogának felfüggesztését. A Metropolnak korábban jogi szakértők is megszólaltak, szerintük garázdaság, rongálás, lopás vagy rablás gyanúja vetődhet fel.

Nem sokkal a nagy port kavart diszkós botránya után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki. A tényeknek egy nő exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar Péter mellett.

Közlése szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyarral.

Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezdett viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját

– emlékezett vissza Laura a megrázó részletekre. 

Az interjúból az is kiderült, hogy személyes találkozóra végül egy ötcsillagos szállodában került sor, de a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő valósággal rettegett tőle. Ezért hiába ostromolta és próbálta szexre kényszeríteni, nem akart lefeküdni a férfival.

Utóbbi ügyben Tényi István szexuális kényszerítés gyanújával tett feljelentést az ügyészségen, így akár nyomozás is indulhat az eset kapcsán.

A cikk folytatása ITT olvasható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában