Magyarország legnagyobb közéleti találkozója

2024.08.23. 10:08

Az Orbán-kormány több minisztere is előadást tart hétvégén a Tranzit Fesztiválon

Vasárnapig tart az idei Tranzit fesztivál Tihanyban, amelyen a szokásoknak megfelelően több előadás, vita és beszélgetés várja az érdeklődőket. A fesztiválon fellép többek közt Rogán Antal, Szijjártó Péter és Lázár János is.

MW

Forrás: Tranzit Fesztivál Facebook-oldala

Fotó: Arpad Foldhazi

Azok, akit érdekelnek az előadások, de nem tudnak személyesen részt venni a rendezvényen, követhetik az eseményeket a Hír TV-n, a hirtv.hu-n, valamint a Videa oldalán – olvasható a csatorna honlapján megjelent cikkben.

A Hír TV ma, pénteken délelőtt 10.30-tól élőben közvetíti Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Vihar, sziget – A magyar gazdaság esélyei a veszélyek korában című előadását, valamint 15.30-tól Orbán Balázs és Schiffer András vitáját.

Szombaton délelőtt 10.30-tól élőben lesz látható Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Hol a helyünk? – Magyarország külpolitikai mozgástere című előadása. 

Délután 2 órától órától tekinthető meg Lánczi Tamás, a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője és Ligeti Miklós, a Transparency International Magyarország jogi igazgatója közötti vita, 17 órától pedig Lázár János építési és közlekedési miniszter előadását közvetítik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában