Két kézzel szórja

3 órája

A Tisza Párt vezetője több százezerért bulizott a Szigeten

Magyar Péter a VIP-részben fesztiválozott.

MW

Magyar Péter

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Magyar Péter a Sziget fesztivál VIP-részében bulizott a barátaival a héten – írta meg a Metropol. Magyar megadta a módját, jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit.

Az ellenzéki politikus nagyon ügyel rá, hogy exkluzív bulijairól ne adjon hírt a közösségi oldalán – ez most sem történt másként, követői előtt nem büszkélkedett el azzal, hogy a Sziget VIP-részének vendége volt. A 24.hu fotói azonban lebuktatták – írja a Metropol.

VIP-napijegy
Forrás: Sziget.hu

Nem ez volt az első alkalom, hogy Magyar Péter VIP-körülmények között szórakozott. A budapesti alvilág kedvenc éjszakai VIP-klubjában, a Lockban is ragaszkodott az egyébként zártkörű „legénybúcsúk” lebonyolítására szolgáló VIP-szobákhoz. Természetesen a Szigeten sem adta alább.

A csütörtök esti költségek a számítások szerint több százezer forintra rúgtak, hiszen a nagyjából 78 ezer forintos jegyből Magyar Péter nemcsak magának, hanem a barátainak is szerzett.

Az eredeti cikk IDE KATTINTVA olvasható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában