Üres ígéretek

2 órája

Magyar Péter nyár óta nem jár be a munkahelyére (videó)

A baloldali politikus már a köztelevízióban rendezett EP-listavezetői vitán is azt állította, hogy a Tisza Párt képviselői bizonyosan be fognak járni a munkahelyükre. De nem ez az egyetlen ígéret, amit Magyar Péter nem tartott be – idézi fel az Origo.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Magyar Péter újabb ígérete bizonyult a választók áltatásának. Az európai parlamenti és önkormányzati választásokat megelőzően ugyanis arról beszélt, hogy a pártja képviselői be fognak járni a munkahelyükre, azaz az Európai Parlamentbe – hívta fel a figyelmet az Origo.

Magyar Péter csak áltatta a szavazóit, nyár óta nem jár az Európai Parlamentbe
Forrás: Metropol

Magyar Péter nyár óta nem jár be az EP-be

Az ígéret ellenére azonban a Tisza Párt vezére sokszor messziről elkerülte a brüsszeli üléstermet.

Magyar Péter ugyanis nyár óta nem jár be. Nem jelent meg az EP Alkotmányügyi Bizottságának (AFCO) ülésén sem, holott nemcsak tagja, hanem alelnöke is a testületnek.

A baloldali politikus már a köztelevízióban rendezett EP-listavezetői vitán is azt állította, hogy a Tisza Párt képviselői bizonyosan be fognak járni a munkahelyükre, és önöket fogják képviselni.

De nem ez az egyetlen ígéret, amit nem tartott be a Tisza Párt elnöke. Korábban azt is ígérte, hogy nem veszi fel az EP-mandátumát, mivel neki nem kell húszezer eurós „kamuállás”, mégis megtette, és most a diszkóbotrány után a mentelmi jogába kapaszkodva védekezik, holott régebben arról is beszélt, hogy megszüntetné a mentelmi jogot.

De olyan is előfordult már, hogy Magyar Péter egyik munkanapján a Keleti pályaudvar mellett egy sörözőben „képviselte” a neki bizalmat szavazókat.

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában