Illegális bevándorlás

15 órája

Szijjártó: újabb lendületet vett a migráció ellen küzdő politikusokkal szembeni hadjárat

„Újabb lendületet vett a migráció ellen küzdő politikusokkal, kormányokkal szembeni hadjárat” – írta a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn a Facebook-oldalán.

MW

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Szijjártó Péter azt írta a bejegyzésében, hogy

„Donald Trump ellen újabb merényletet akartak elkövetni, Matteo Salvinit több mint fél évtizedre börtönbe akarják zárni, mert meg akarta védeni a hazáját az illegális migránsokkal szemben,

Magyarországot pedig „gigabírsággal” sújtja Brüsszel, mert megvédjük a határunkat és nem engedjük migránsok letelepítését hazánkban.”

Hiába azonban a nyomásgyakorlás, hiába a fizikai, jogi és pénzügyi fenyegetések, üzenjük továbbra is a liberális mainstreamnek: No migration!

– fogalmazott Szijjártó Péter.

Brüsszel alvilági módszerekkel lép fel a magyar kormány ellen

– Ha egy országnak, amely megvédi a határát, és erre költ kétmilliárd eurót, aztán fizetnie kell azért, hogy önmagát megvédhesse, a legrosszabb alvilági filmek védelmi pénze jut eszembe. Amikor ahhoz, hogy a saját országomat megvédjem, azért nekem büntetést kell fizetnem naponta emelkedő tétellel, és ezt a jogomat akarják elvitatni – mutatott rá Rétvári Bence a Hír TV Bayer-show című műsorában, írja a Magyar Nemzet.

Az államtitkár kiemelte: hazánk továbbra is kiáll az igazáért, és nem engedi, hogy illegális migránsok lépjenek a területére, és ha kell, ezeket az embereket buszokkal küldi át Brüsszelbe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában