Komoly befektetés Budapest jövőjébe

1 órája

Szentkirályi Alexandra: a Városliget nem irigykedő károgástól, hanem konstruktív építőmunkától lesz jobb

A Városliget nem irigykedő károgástól, hanem konstruktív építőmunkától lesz jobb, szebb, zöldebb és egészségesebb –mondta Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalán szombaton közzétett videóban.

MW

Szentkirályi Alexanda, a Fidesz budapesti elnöke a Városligetben

Forrás: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

A Fidesz budapesti elnöke felidézte, hogy Karácsony Gergely főtájépítésze szerint a Városliget „gonosz terv és amúgy is hülyeség”.

Bardóczi Sándor szerint „hülyeségre mindig van pénz” és amúgy is „gonosz terv ez”, ezt mondja a tájépítész az új Nemzeti Galéria építéséről, abban a Városligetben, amelyet nemrég a világ legjobb turisztikai fejlesztésének választottak – mondta.

Megjegyezte, a Városliget pár napja újabb háromezer négyzetméter zöldfelülettel gazdagodott, emellett idén megújult a KRESZ park is. Hamarosan elindul a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelület fejlesztése, valamint megkezdődik az új Nemzeti Galéria építése is, „ami tovább fogja gazdagítani a Liget eddig is színes kulturális életét”– sorolta a fideszes politikus.

Kiemelte, a folyamatos zöldítés és modernizálás nemcsak a park látogatóinak kedvez, de „komoly befektetés” is Budapest jövőjébe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában