Programok

2015.06.25. 12:29

Hazavárnak mindenkit! - Nyárnyitó vigasság Jenőn

Jenő - A Tűzrőlpattant Menyecskék mögött három év van, és amint a Jenőért Egyesület részéről elhangzott: még ötven év előttük!

V. Varga József

A Tűzrőlpattant Menyecskék immár harmadik alkalommal rendezték meg nemrégiben Nyárnyitó vigasságukat, melyen részt vett Varga István polgármester és a képviselő-testület valamennyi tagja, s a Jenőért Egyesület is egy híján teljes létszámban képviseltette magát. A Menyecskék környékbeli barátaikat is köszönthették a mulatságon: Füléről a Barátfüle Egyesület, Úrhidáról a Legényegylet és a Barátság Klub, Kőszárhegyről az Alvégi Baráti Kör képviselőit, Borján Péter polgármestert és Simon István vállalkozót, Polyák István szabadbattyáni polgármestert két képviselőtársa is elkísérte, Nádasdladányból Buzásné Irén képviselő, klubelnök érkezett.

A Menyecskék a júliusi falunapok visszatérő szereplői: Renáta (b), Anikó, Rozália, Ágnes, Gabriella, Anikó és Ildikó. Fotó: A szerző

Amint a Menyecskék nevében Klimáné Kerekes Ildikó önkormányzati képviselő kiemelte, a legszebb mondat, ami a rendezvényük kapcsán elhangzott, a következő volt: Úgy érezzük, hogy hazajöttünk! A települések csoportjai műsorral kedveskedtek egymásnak, a rekeszizmokat is alaposan megdolgoztatva. Megtelt a művelődési ház, a mulatság hajnali négyig is eltartott, a házigazdák és vendégeik egyetértettek abban, hogy a „kultúr” falai jókedvvel és szeretettel vannak átitatva. Jenőben mindig mindenkit hazavárnak!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!