Rendőrségi

2015.05.17. 07:27

Velencén kerékpártolvajokkal, Ercsiben ittas sofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök

Az elmúlt 24 óra rendőrségi intézkedései Fejér megyében.

A járőrök 2015. május 16-án 2 órakor Velencén az Európa parknál figyeltek fel két fiatal fiúra, akik három kerékpárt toltak. A rendőrök megállapították, hogy az egyik biciklit a két igazoltatott fiatalkorú és harmadik társuk egy iskola udvaráról tulajdonították el. A 17 és 15 éves sárkeresztúri lakosokat a rendőrök elfogták és a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható harmadik személyt, egy 17 éves pázmándi lakost, az egyenruhások 2015. május 16-án 4 óra 15 perckor a velencei vasútállomáson fogták el. A nyomozók mindhárom fiatalkorút lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, a pázmándi fiatalt bűnügyi őrizetbe vették.

Az Ercsiben szolgálatot teljesítő készenléti rendőrök 2015. május 16-án 18 óra 40 perckor a Vásár téren ellenőriztek egy Opel típusú személygépkocsit én annak vezetőjét. Az igazoltatás során a 33 éves diósdi sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfit mintavételre előállították. Az ügyben ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárás indult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!