Sport

2009.09.24. 02:29

Szeptemberi éremszüret

Pécs - A Mecsekalján tizedik alkalommal rendezték meg az utánpótláskorú úszók Ank Kupa nevű versenyét, fehérvári sikerekkel.

Silye Sándor

Kiválóan szerepeltek a Delfin-Tiffer 21 SE fiataljai a X. Ank Delfin Kupán. A rutinos versenyzők mellett voltak a fehérváriak között életük első versenyén induló ifjoncok is, akik nagyon szépen teljesítettek. A delfinesek aranyérmesei: Kótai Kamilla, Csanádi Zsombor, Fekete Ferenc, Kiss Dominik Dárius, Fekete Kristóf és Nagy Maximilián. Ezüstérmet vihettek haza: Kótai Felícia, Ács Barbara, Horváth Amanda, Csanádi Zsombor, Kasó Gergő. Bronzérmesek: Kótai Felícia, Gebe Evelin, Fekete Ferenc, Fekete Kristóf, Kasó Gergő, Nagy Maximilián, valamint az egyesület váltócsapata (Csanádi, Fekete F., Fekete K., Kasó). Negyedik lett Kótai Kamilla és Fekete Kristóf, míg az ötödik helyen ért célba Kótai Kamilla, Ács Barbara és Kasó Gergő, hatodik Kótai Felícia, illetve Fekete Ferenc.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!