Sport

2010.04.03. 02:29

Sopron Liga: Zalában a Videoton FC

Székesfehérvár - Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának az utolsó mérkőzésén, vasárnap 17.30-tól a tabellán 3. helyezett ZTE az éllovas Vidit fogadja.

Fejér Megyei Hírlap

Vitathatatlan tény, hogy Csank János vezetőedző keze alatt jó kis csapattá formálódott a Zalaegerszegi TE csapata. Az eredményei önmagukért beszélnek: a tavalyi kezdeti botladozás után - még utolsó is volt a tabellán, ám Fehérváron mégis nyert a Vidi ellen - immár a tabella 3. helyén áll az egerszegi gárda.

A 20. fordulóban is meglepetést okozott a Vidi-szurkolók örömére: hazai pályán 4-1-re nyert a DVSC ellen, majd szerdán 2-1-re Pakson.

- Ez utóbbi mérkőzést a helyszínen láttam - mondta Mezey György, a Videoton FC vezetőedzője. - Egységes, jó csapat benyomását keltette a ZTE, de úgy gondolom, hogy mi jobbak vagyunk náluk. Mindenesetre - tiszteletben tartva az erényeiket- szeretnénk a hét végén a saját játékstílusunkat rájuk erőltetni. Amennyiben a mérkőzésen nem lesznek idegborzoló játékvezetői ítéletek, akkor élvezetes és eredményes futballt produkálhatunk.

A Videoton FC tervezett kezdőcsapata: Sebők - Andics, Lipták, Horváth, Elek - Sándor, Farkas I. B., Polonkai - Farkas II. B., Nikolics, Alves. A kispadon Tujvel, Lázár, Milanovics, Sifter, Szakály, Ponczók és Baracskai foglal helyet. A mérkőzést az eredetileg kijelölt Bognár helyett Kassai Viktor vezeti.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!