Sport

2017.05.31. 19:00

Európa-bajnokságra utaznak - A minifoci-válogatott szerdán kel útra Brnóba, a kontinensviadalra

SZÉKESFEHÉRVÁR A tavalyi, hazai rendezésű Eb-n elmaradtak a várakozástól, ezúttal nagy tervekkel kel útra a kispályás válogatott a csehországi Eb-re.

Horog László

Tavaly augusztus végén, a Királyi Napok programsorozatának zárásaként került sor a koronázó városban a Minifoci Európa-bajnokságra, a magyar együttes a nyolcaddöntőben búcsúzott a későbbi győztes kazahok ellen. A mieink szeretnének jobban szerepelni a jövő pénteken, Brnóban kezdődő seregszemlén.

Nagy Lajos edző Fotó: a szerző

Nagy Lajos szövetségi edző együttese több edzőmeccset vívott a közelmúltban, kora tavasszal Tunéziában vettek részt nemzetközi tornán, itthon fogadták a szerbeket és verték 5-1-re, valamint Zágrábban találkoztak a tavalyi Eb-n ezüstérmes horvátokkal, a mieink 4-1-re győztek.

Nagy Lajos kedden hirdeti ki a Brnóba utazó keretet, amelyben - a korábbi évekhez hasonlóan - több fehérvári játékos helyet kap. A küldöttség szerdán kel útra. Az Eb nyitómérkőzését a mieink vívják a csehekkel, június 9-én, pénteken, 21.30-kor, ezzel veszi kezdetét az esemény. A válogatott vasárnap, 16 órakor Izraellel találkozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!