Székesfehérvár

2014.08.27. 12:46

Találtak megoldást az ovisoknak

Székesfehérvár – A felújítás alatt álló Szárazréti Óvoda nyitásával, az óvodakezdéssel kapcsolatban kedden tájékoztatta az érintett szülőket Vértes Mónika óvodavezető és Szigli István, a városrész önkormányzati képviselője. Mint kiderült, az óvodát szeptember 15-től vehetik birtokba az óvodások.

Házi Péter

Azoknak a gyermekeknek, akiknek nem tudják az otthoni felügyeletét megoldani, a Ligetsori Óvoda ad helyet erre az időszakra. A családok az utaztatásban is segítséget kapnak. A tájékoztatón hárman jelezték igényüket arra, hogy óvodás gyermeküket egy gyülekező helyről busszal szállítsák a Liget sorra és vissza. Azok a szülők, akik nem tudtak a fórumon részt venni, a Ligetsori Óvodában (telefon: 22/316-044; 06/70/380-95-38) egyeztethetnek.

Mivel az iskola felújítása is zajlik, augusztus 28-án, fél öttől a Farkasvermi úti tagiskolába járó diákok szüleit várják egy megbeszélésre a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban, a Régi Csóri úton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!