Székesfehérvár

2016.06.19. 19:00

Nem gurult messze a borsószem

Székesfehérvár - Másodszor rendeztek borsófesztivált a Szárazréten. A zsűri több, mint tucatnyi különböző borsós fogást kóstolhatott végig.

Fejér Megyei Hírlap

Kellemes, családias, de egyre népszerűbb rendezvény a szárazrétieké, a hagyományteremtést a tavalyi első rendezvénnyel kezdték, bíznak benne, hogy egyre elterjedtebb lesz és sokan csatlakoznak majd a jövőben is a borsóételek kedvelőihez. A terméket a versenyzéshez a helyi nagy hűtőipari vállalat adta, ahogy a nyereményeket is, az ötletet és tudást pedig a versenyzők hozták: voltak baráti társaságok, nyugdíjascsoportok, családok, egyéni indulók is.

 

A húsos, májas, zöldséges, tésztás fogások között a zsűrinek volt nehéz dolga, idén ugyanis különösen sok ötletes, különleges fogással rukkoltak elő a résztvevők. A Boda János vezette ítészcsapat végül a Nagyik csapata nevű, nagy létszámú formáció ízletes fogásának szavazott első helyezést, de volt különdíjas és közönségdíjas helyezett is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!