Belföld

2009.05.05. 08:30

Árbevétel- és eredménynövekedést vár a Synergon

Budapest - Synergon csoport célja az, hogy az idén tovább növelje árbevételét, s 6-8 százalékos üzemi eredményhányadot érjen el - mondta Lazarovits Márk, a cég vezérigazgatója kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

feol.hu

Hozzátette, a piacot most az jellemzi, hogy az ügyfelek halogatják a beruházásokat, különösen a pénzügyi szektorban és a közigazgatásban.
Lazarovits Márk úgy vélte, a növekedés érdekében olyan piacokra kell betörni, ahol eddig nem volt jelen a Synergon, mivel a hagyományos piacokon ma már csak árverseny van. Új szektorként az államigazgatást, például a kincstáron belül a családtámogatási rendszer átalakítását, a bíróságok informatikai működtetését és a környezetvédelmet jelölte meg.
A vezérigazgató kifejtette, a válság pozitív hatással is lehet az informatikai piacra, mert nehéz körülmények között a vállalatoknak, ügyfeleknek muszáj átgondolniuk, miképpen javíthatnák rendszereik hatékonyságát, ami például növelheti az erőforráskihelyezés (outsourcing) iránti keresletet.

MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!