Belföld

2009.10.27. 18:06

Szélsőséges blogbejegyzést írt, kizárhatják a Fidelitasból

A Fidelitas kedd este összeülő etikai bizottsága tárgyalja a blogjában szélsőségesen megnyilvánuló, a bűnözés egyes formáit mentegető, bátorító bejegyzéseket tevő tagjának ügyét, akit várhatóan kizárnak majd soraikból.

feol.hu

Ágh Péter az illetőt nem nevezte meg, mert - mint mondta - nem közszereplő, nem politikus, és nem is a szervezet választott tisztségviselője.
A Fidesz ifjúsági tagozata MTI-hez eljuttatott közleményében az üggyel kapcsolatban azt írta: "a Fidelitasban eddig sem volt és ezután sem lesz kettős mérce; az alkotmányosság, a törvényes rend és a józan ész politikája szervezetünk alapértékei".
A dokumentum rámutatott: "a szélsőségesség, a törvénytelenségre buzdítás minden formáját következetesen elítéljük, és a leghatározottabban fellépünk ellene, érkezzen jobb- vagy baloldalról". A Fidelitas elnöksége ezért javaslatot tett az ügyben érintett tag azonnali kizárására.
Ugyanakkor felszólították az MSZP-t, hogy hasonló gyorsasággal távolítsa el soraiból a "díszzsidózó" V. kerületi képviselőjét, Pásztor Tibort, a "zsidózó és cigányozó" XIII. kerületi képviselőjét, Döry Miklóst, valamint Gyurcsány Ferencet, aki "erkölcsileg vállalhatatlan módon, minden nap egy olyan villából indul pénzt osztogatni az MSZP-s holdudvarnak, amelyet kétszeresen, előbb a nyilasok aztán a kommunisták koboztak el zsidó tulajdonosától".

MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!