A gasztronómiát kedvelők Székesfehérváron évek óta jól ismerik Pamminger Ede és Grenyovszky Károly nevét. Most azonban egészen Békéscsabáig vitték önmaguk és térségünk hírnevét.
A nagy sikerrel lezajlott Fehérvári Halünnep szervezőinek nem titkolt célja a halfogyasztás népszerűsítése. Mivel a hal jótékony hatásai közismertek, magunk is szorgalmazzuk a pontyok, keszegek vagy harcsák felhasználását!
A hetedik Fehérvári halünnep kulináris élvezetekkel, színpadi programokkal, bemutatókkal és gyermekfoglalkoztatóval csábítja szombaton a sokaságot a Palotavárosi tavakhoz.
Hogy, hogy nem, ismét Fehérvárra vezényeltek bennünket – tódította a krónikásnak Feri, Eszékről. A Horvátországi Tűzoltók különítménye nyárson sütötte a halat a Fehérvári Halünnepen.
Rotyogó bográcsok, hal minden mennyiségben: horgászversenyt, főzőversenyt, színpadi programokat kínál az V. Fehérvári Halünnep április 8-án a Palotavárosi tavaknál.