Lenyűgöző2023.07.03. 10:25Borbás Marcsi megmutatta a kertjét: csodálatos, ami ott vanVirágba borolt az egész kert, mesés látványt nyújt.Virágba borolt az egész kert, mesés látványt nyújt.
Gasztronómia2022.08.24. 13:20Borbás Marcsi: akkor lehet jó konyhát csinálni, ha vannak jó termelőink (videó)A műsorvezető a családi hagyományokról, a magyar gasztronómia helyzetéről és a megváltozott világunkról beszélt a Mandinernek.A műsorvezető a családi hagyományokról, a magyar gasztronómia helyzetéről és a megváltozott világunkról beszélt a Mandinernek.
egy kis Erdély2019.07.25. 15:00A mélyzöld ŐrségSzerek, szótlan emberek, agyag, fenyvesek és az évszaktól független sötétzöld.Szerek, szótlan emberek, agyag, fenyvesek és az évszaktól független sötétzöld.
tök jó lesz2018.09.27. 08:00Ezreket várnak a a XV. Őrségi TökfesztiválraA Nyugat-Dunántúl egyik kiemelkedő kulturális, ökoturisztikai és gasztronómiai rendezvényét tartják a hétvégén.A Nyugat-Dunántúl egyik kiemelkedő kulturális, ökoturisztikai és gasztronómiai rendezvényét tartják a hétvégén.
hétrétország2018.08.05. 09:55Hamarosan kezdődik az Őrség legnagyobb fesztiváljaAugusztus 10. és 20. között természetjáró programokkal, ismeretterjesztő előadásokkal, színházi és filmszínházi produkciókkal, komoly és könnyűzenei koncertekkel, valamint nyitott portákkal várják a látogatókat.Augusztus 10. és 20. között természetjáró programokkal, ismeretterjesztő előadásokkal, színházi és filmszínházi produkciókkal, komoly és könnyűzenei koncertekkel, valamint nyitott portákkal várják a látogatókat.
Szórakozás és szakralitás2018.07.05. 16:13Fesztivált rendeznek a szentnek és a szépnekA Fatemplom fesztiválon, július 13. és 15. között láthatóvá válik, mi zajlik a lelkekben akkor, amikor együtt hozunk létre valami rajtunk túlmutatót.A Fatemplom fesztiválon, július 13. és 15. között láthatóvá válik, mi zajlik a lelkekben akkor, amikor együtt hozunk létre valami rajtunk túlmutatót.
Néprajz ételbe sütve2018.05.16. 13:00Nagykanállal az őrségi konyha kincseibőlAranyuk a tökmagolaj, ünnepi asztalukra hőkkönsütt perec és hús kerül, szőlőjük lekvárnak finom. Ettek már az Őrségben?Aranyuk a tökmagolaj, ünnepi asztalukra hőkkönsütt perec és hús kerül, szőlőjük lekvárnak finom. Ettek már az Őrségben?