Hungaroring - árak a csillagos égben

Budapest - Nem csak az aszfaltcsíkon rengeteg az érdekesség a Hungaroringen, a Magyar Nagydíjat körülvevő közeg, a rajongók habitusa is megadja a viadal hangulatát.

MTI


Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) versenyez a július 26-i Magyar Nagydíj második szabadedzésén, ahol a brit autóversenyző érte el legjobb időt
MTI Fotó: Földi Imre

A Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszínén akkor sem áll meg az élet, miután a  száguldó cirkusz tagjai letudták köreiket. A pénteki első szabadedzést követően nézők ezrei lepték el az úgynevezett Forma-1-es falut, ahol a felfrissülés mellett  tesztelhetik ügyességüket és nem utolsó sorban megvásárolhatják a csapatok relikviáit.
Természetesen itt is mindennek megvan az ára: a büfé standokban  egy négydecis sörért 800 forintot kérnek az árusok - a dobozos  kiszerelés 900 forint -, egy üdítő 500, míg egy hot-dog 1250  forintba kerül. Érdekesség, hogy a Red Bull csapat névadó szponzorának külön kihelyezett árusai ezekhez képest jóval  olcsóbban, mindössze 500 forintért kínálják a cég energiaitalát.
Az ereklyékből szinte minden megtalálható: kulcstartók, pólók,  sapkák, bögrék, kabátok, cipők, táskák és még sok más egyéb. Ezek  ára 2000-3000-től egészen 30-40 ezer forintig terjed.
A falu egyik leglátogatottabb helyszíne a Forma-1-es  szimulátorok standja: itt néhány percre mindenki a pilótának  érezheti magát, az élményért 2500 forintot kérnek, ennek ellenére  kígyózó sorok állnak a gépek előtt.

Még több hír, érdekesség, infó a Forma-1-ről itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!