Módosul a menetrend

Változott a vonatközlekedés menetrendje a Székesfehérvár–Szombathely vonalon.

feol.hu

Ajka és Somlóvásárhely között módosított menetrend szerint, vonatpótló autóbuszok közlekednek. A Budapest–Székesfehérvár–Szombathely vasútvonalon, 2010. október 12-től Ajka és Somlóvásárhely megálló között vonatpótló autóbuszok közlekednek, módosított menetrend szerint. Az autóbuszok Kolontár és Ajka-gyártelep megállóhelyeket nem érintik.

Devecserre utazó utasainkat Ajka állomásról és Somlóvásárhely megállóhelyről külön táblával megkülönböztetett buszok szállítják.

Változott a térség menetrendje, egyes vonatok korábban indulnak, míg az autóbuszok hosszabb közúti menetrendje miatt néhány vonat csatlakozását nem tudjuk biztosítani.

Kérjük tisztelt utasainkat, hogy az esetlegesen előforduló további változások miatt a vonatközlekedés rendjéről az utazás megkezdése előtt tájékozódjanak a helyi tarifával hívható 06 40 49 49 49-es kék számon, a http://www.mav.hu és a www.mav-start.hu honlapokon, valamint az állomásokon kihelyezett hirdetményekről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!