Halálos zuhanás, 50 méterről

FMH - Munkavégzés közben szenvedett halálos balesetet szerdán délelőtt egy 41 éves velencei lakhelyű férfi - közölte a rendőrség lapunkkal. A férfi egy ötven méter magas oszlopon ellenőrizte a felső vezetéket, amikor lezuhant. A baleset valószínűen azért következett be, mert a munkás nem volt biztosítva.

feol.hu

R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a mentőszolgálat diszpécsere szerdán 08.40 perckor értesítette őket arról, hogy munkabaleset történt Ráckereszúron, egy tehenészetben. Az eddigi megállapítások szerint egy alkalmazásban álló 41 éves férfi az elektromos hálózat felső vezetékét ellenőrizte, amikor egyensúlyát vesztve egy ötven méter magas oszlopról a mélybe zuhant. A férfi a munkavégzés közben nem volt biztosítva. A szerencsétlenül járt alkalmazott az elszenvedett sérülések következtében kórházba szállítása közben elhunyt.

A baleset körülményeinek feltárására és a felelősség megállapítására közigazgatási eljárást indított a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a történteket - tette hozzá a szóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!