Vicces kedvű drukkerek

2024.06.21. 13:40

Mint egy hűtőszekrény… Ádám Martin bejön az angol szurkolóknak (videó)

Érdekes véleményük volt az angol szurkolóknak a magyar labdarúgókról. A Liverpool sztárja, Szoboszlai Dominik mellett Callum Styles és Ádám Martin neve is előkerült, utóbbit egy hűtőszekrényhez hasonlították a vicces kedvű angol drukkerek.

MW

Jókedvű angol drukkerek

Forrás: AFP

Fotó: Boris Roessler

A Dánia elleni csoportmérkőzés előtt Frankfurtban angol szurkolókat arról kérdeztünk, hogy ki az a magyar futballista, akit ismernek. Sziporkázóan vicces válaszokat kaptunk, s látszott, hogy jó kedvükben kaptuk el az angol drukkereket – derült ki a Magyar Nemzet oldaláról. Nem biztos, hogy az 1-1-re végződött, és angol szempontból nem túl jól sikerült mérkőzés után is olyan vicces kedvükben lettek volna.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 2: Group C Denmark v England
Egy óriási füleket viselő angol szurkoló 
Fotó: Adrian DENNIS / Forrás: AFP

Szoboszlai jóképű

Várható volt, hogy a Liverpool papíron egyik legértékesebb labdarúgója, Szoboszlai Dominik neve többször elhangzik majd, és meglepőn sok információt elárultak a magyar válogatott csapatkapitányáról a sörözgető angol szurkolók – olvasható a Magyar Nemzet oldalán. Az első interjúalanyok a mezszámát is tudták (8), és dicsérték a Liverpool játékosának szabadrúgásait. Később egy Chelsea és egy Manchester United drukker beszélt Szoboszlairól, és egy nagyon dinamikus középpályásnak írták le őt, aki a jó játékával mindig „felbosszantotta” őket

A videóban később egy őrjöngő szurkoló tűnt fel, majd a társa arról kezdett el beszélni, hogy Callum Styles-t tartja nagyra, mivel a kedvenc csapatában, a Sunderlandben játszott a válogatott középpályás. Két mosolygós angol a legjóképűbb játékosnak nevezte Szoboszlait a Premier League-ben, és azt is elárulták, hogy miben nagyon jó a válogatott legismertebb játékosa. Az igazi slusszpoén viszont csak a videó végén következett, amiben a mackós termetéről ismert Ádám Martinról beszéltek az angol szurkolók.

Ádám Martin, a csereként beálló hűtőszekrény

Ádám Martin a Svájc elleni Eb-meccs után óriási népszerűségre tett szert. A 22-szeres válogatott támadót nemcsak felfedezte magának az internet népe, de a nemzetközi sajtó is dicsérte a svájciak elleni Eb-meccs után – írta meg korábban az Origo.

Hozzám is visszajutnak ezek a mémek, jókat röhögök egy-kettőn. Így születettem, ilyen testalkatom van. Persze, azt nem állítom, hogy ekkora voltam, amikor megszülettem. De van egy alapadottságom, egy fizimiskám. Ezen változtatni nem tudok, ilyen a genetikám

– mondta Ádám Martin derűsen reagálva a vicces megjegyzésekre. 

20240619__MI_374
Magyar szurkolók  
Fotó: Mirkó István / Forrás: Magyar Nemzet

Úgy látszik, hogy az angol szurkolókra is nagy hatást gyakorolt a válogatott középcsatára, hiszen a videóban egy nagy meláknak hívták őt, aki mindig csereként próbál lendületet adni a magyar csapat játékára.

Amerikában van egy fagyasztó, a Smeg. Ádám olyan, mint az a hűtő. Amikor beáll, az olyan, mintha egy nagy hűtőszekrény állna be

jegyezte meg egy angol szurkoló. Ádám Martinra nagy szükség lehet a hétvégén is, hiszen a Magyarország−Skócia mérkőzést június 23-án, vasárnap 21.00-tól játsszák Stuttgartban. A magyar válogatottnak mindenképpen nyernie kell a továbbjutás érdekében, lehetőleg minél nagyobb különbséggel. Steve Clarke csapata is csak győzelem esetén juthat be a nyolcaddöntőbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában