Vannak vitás kérdések

2024.06.18. 09:30

Nem egységes a magyar szurkolói tábor?

A Svájc elleni mérkőzés után rengeteg olyan bejegyzés került fel a közösségi médiára, amelyek arról szóltak, hogy a svájciak nemcsak a pályán, hanem a lelátón is jobbak voltak a magyaroknál.

MW

Szurkolók a Magyarország Svájc mérkőzésen

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Mirkó István

Sok bírálatot kapott a magyar válogatott „hivatalos” szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade ’09 is, és rengetegen nehezményezték, hogy sok magyar volt, aki nem biztatta a csapatot, csak nézte a meccset – olvasható a Magyar Nemzet oldalán.

20240615__MI_256
Gond van a magyar szurkolók egységével
Fotó: Mirkó István / Forrás: Magyar Nemzet

A Carpathian Brigade ’09 hétfő este közleményt adott ki, amely említi, hogy valóban vannak vitás kérdések:

Az elmúlt napokban több olyan információ, hír is megjelent a közösségi médiában, melyekre szeretnénk reagálni. Szeretnénk tisztázni, hogy csoportunk nem egy több ezer fős szervezet, a több ezer jegy kiosztására nem volt ráhatásunk. Gyűjtéseink kizárólag a magyar válogatott lelátóin megjelenő koreográfiák megvalósítását szolgálják. Mindezektől függetlenül, levontuk a megfelelő konzekvenciát és az Európa-bajnokság után a hazai táborok képviselőivel együtt újfent leülünk, a vitás kérdéseket megbeszéljük annak érdekében, hogy a szervezett szurkolás minél egységesebben jelenhessen meg a válogatott lelátóján. Továbbra is készülünk a szerdai mérkőzésre, a koreográfiával kapcsolatban holnap (azaz ma – a szerk.) érkezünk még információkkal

– áll a közleményben, amely így zárul: 

„Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában