Sportújságírók értékeltek

2024.06.16. 22:34

A harmadik svájci gól tőrt döfött a szívekbe, Rossinak változtatnia kell

A Svájc elleni kellemetlen 3–1-es vereséggel kezdte az Európa-bajnokságot a magyar labdarúgó-válogatott. Papírforma, hidegzuhany, vagy kellemetlen volt az első mérkőzés a kontinenstornán? Erre a kérdésre keresték a választ a Mediaworks Eb-vlogcastjának szereplői, hogy vajon mi történhetett szombaton Kölnben az eddig remekül játszó magyar csapattal.

MW

Marco Rossi új embereknek is nagyobb szerepet szánhat majd a második csoportmeccsen

Forrás: AFP

Fotó: ANGELOS TZORTZINIS

A gyenge első félidei produkció miatt a magyar labdarúgó-válogatott 3–1-es vereséget szenvedett szombaton a svájci csapattól a németországi Európa-bajnokság A csoportjának kölni mérkőzésén, a nyitófordulóban – derült ki a Magyar Nemzet oldaláról. Az Origo Sport és a Metropol sportújságírói arra keresték a választ legfrissebb vlogcastjukban, hogy miért teljesített alul hatvan percen át szinte az egész válogatott, és mire lehet képes a csapat a svájciaknál sokkal erősebb németek ellen? – olvasható az Origo oldalán

Az érzelmi hullámvasúton lévő nemzeti csapatnak nagyon gyorsan fel kell ébrednie a svájciak elleni kudarc után, és Marco Rossi új embereknek, többek között Bolla Bendegúznak, is nagyobb szerepet szánhat majd a második csoportmeccsen. A műsorban terítékre került a dél-koreai Ulszan Hyundai csatára, Ádám Martin esete, akit a külföldi sajtó a testalkata miatt kritizált.

A vlogcastet ide kattintva tekinthetik meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában