Euforikus hangulat

2024.07.11. 10:49

Így ünnepelték Angliában a hollandok elleni gólokat (videó)

A szerdai elődöntőben Anglia hamar hátrányba került Hollandiával szemben. A britek még az első félidőben egyenlítettek Harry Kane tizenegyesével. Nagyon úgy tűnt, hosszabbítás lesz, ám a 91. percben jött Ollie Watkins, akinek a mesteri lövésével Anglia 2–1-re legyőzte Hollandiát, és bejutott az Eb döntőjébe. A drámai végjátékban, Watkins góljánál talán földmozgásokat is mértek a szeizmológusok a szigetországban, akkora volt az öröm a szurkolók körében.

MW

Forrás: Képernyőkép / Youtube

A brit Sky News megmutatta, hogyan ünnepel a nép. Kane egyenlítő gólja után az ország új miniszerelnökét, Keir Starmert is láthattuk, ahogy egy helyiségben örül és kezet fog a kollégájával. Ő épp nincs most otthon, a NATO 2024-es washingtoni csúcstalálkozóján vesz részt az Egyesült Államokban. A Sky riportere, Tom Parmenter a manchesteri közönség reakcióit figyelte, amikor Anglia az utolsó pillanatban szerzett drámai Ollie Watkins-gólnak köszönhetően bejutott az Európa-bajnokság döntőjébe. Ekkor elszabadultak az indulatok, repültek a poharak és őrjöngött mindenki – írja a Mandiner

Mi vagyunk a legjobb csapat, mert nálunk játszik Jude Bellingham

– mondta egy szurkoló, és többen is azt állították, hogy ezek után Anglia fogja megnyerni a 2024-es Európa-bajnokságot. Vasárnap este kiderül, a berlini fináléban Spanyolország lesz az angolok ellenfele.

Parmenter azzal zárja riportját, hogy Ollie Watkins, az Aston Villa futballistája most a nemzeti hős Angliában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában