Hihetetlen gyógyulás!

2024.07.13. 19:18

Jó hír érkezett Varga Barnabásról: már labdás edzésen is részt vett

A Skócia elleni Eb-csoportmeccsen súlyos fejsérülést szenvedett Varga Barnabás már együtt készül ferencvárosi csapattársaival az ausztriai edzőtáborban.

MW

Varga Barnabás már labdás edzésen is részt vett

Forrás: fradi.hu

Fotó: Molnár Ádám

A Fradi gólkirálya arccsonttörést és agyrázkódást szenvedett a skótok elleni utolsó Eb-mérkőzésen. A stuttgarti kórházban műteni is kellett az összetört arcát. A sikeres operációt követően Varga szülőfalujában, Szentpéterfán kezdte a gyógyulás felé vezető utat, majd mindenki nagy meglepetésére már csütörtök reggel csatlakozott a csapattársaihoz a lienzi edzőtáborban.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett a skótok elleni utolsó Eb-csoportmeccsen
Forrás: AFP

Természetesen nagyszerű érzés, hogy csatlakozhattam az együtteshez. Mindig jó látni a csapatot, főleg ennyi idő után. Örültünk egymásnak, hiszen rég találkoztunk. A lényeg, hogy már itt vagyok, és tudok én is készülni

– jelentette ki a FradiMédia kérdésére a center.

Varga Barnabás mindent megtesz, hogy mielőbb visszatérhessen a pályára. Az edzőtáborban a konditermi kerékpárral kezdte a rehabilitációs munkát, majd a támadó a laza futóedzéseket is elkezdte, sőt ma már a labdával is közelebbi kapcsolatba került a délutáni tréningen – írja a Magyar Nemzet.

Rendes munkát nyilván még nem végezhetek. Örülök, hogy elkezdhettem a futóedzéseket. Két és fél hete zajlik a rehabilitációm, amely szerencsére jó ütemben halad. A futásra jól reagált az arcom. Nem éreztem különösebb fájdalmat, jó úton haladok. Néhány hét még biztosan kell hozzá, hogy visszatérhessek a pályára. Meglátjuk, hogyan reagál az arcom a többi munkára

 – árulta el állapotáról Varga.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában