Gazdaság

2011.08.15. 14:33

A vadgasztronómia hívei találkozhatnak

Soponya - A Vadex Mezőföldi Zrt. szeptember 3-án rendezi az 5. Országos Vadászati, Vadgasztronómiai és Ökoturisztikai Találkozót és Fesztivált a cég ökoturisztikai központja területén.

Klecska Ernő

A szervezők egész nap gyerekprogramokkal várják  a fiatalokat is. Itt póniloglásra és lovas fogatozásra nyílik lehetőség  a csiripi vaddisznós kertben. A kézműves-foglalkozásokon csuhézást, tojásfestést ismerhetnek meg az erdei iskolában, de arcfestés és lufibohóc is lesz. Az érdeklődők megtekinthetik Sipos György preparátum-bemutatóját is. Kézművesek várják a vásárlókat a fesztivál idején, a gasztroudvarokban mindenféle finomat és jót megtalálhatnak a vadpörkölt fogyasztása után és előtt. Nem maradhat el a szintén szokásos autóshow (terepjárók, személygépkocsik) sem.

A rendezvényt, amelyet a székesfehérvári helyőrségi zenekar nyit majd meg, mazsorett- és solymászbemutató,  ének- és táncegyüttesek,  fakitermelő bajnokság, vadászkutya- és baranta hagyományőrző íjászbemutató színesíti majd - áll a meghívóban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!