Bulvár-celeb

2024.05.30. 14:50

Gyanús fotó került elő: Tóth Gabi babát vár?

Az énekesnő legfrissebb fotóján furcsán fogja a pocakját. Sokan már gratulálnak is neki....

MW

Forrás: Bors

A legtöbben nagyon kíváncsiak, hogyha már ekkora lángon ég a páros szerelme, gondolkodtak-e a közös gyermekvállaláson. Bár erre a kérdésre elsősorban azt a választ adta Gabi, hogy még nem került szóba a családalapítás, a rajongóknál ez süket fülekre talált. Ők ugyanis azt gondolják, hogy az énekesnő várandós lehet - írja a Bors.

Ez a pletyka egy olyan fotóból indult, amit a minap osztott meg a közösségi oldalán. A felvételen a kamerák előtt pózol, azonban az egyik kezét minden alkalommal a hasára helyezte. Ezt a netes nyomozók egyből kiszúrták, és arra következtettek, hogy valószínűleg a terhes pocakját fogja az énekesnő, tekintve, hogy a pózokhoz indokolatlanok ezek a kézmozdulatok.

Én teszek egy tétet rá, hogy terhes. Kulcsáréknál is eltaláltam

– írta a Redditen az egyik detektív, de valaki Gabi legutóbbi koncertfelvételével is érvelt azt állítva, hogy már ott is sejtette, hogy estleg várandós lehet az énekesnő.

– Én is erre gondoltam a koncertfelvételt látva is

 –  fogalmazott, míg a konkurens netes kopó szerint szó sincs itt gyermekáldásról, csupán ismét a túlgondolás megy a rajongók részéről.

Kétlem, hogy várandós lenne. Szerintem csak így volt komfortos neki, hogy pózoljon. Ennyi. Nem kell belelátni mindent...

– írta, és a jelek szerint ő áll legközelebb az igazsághoz is, hiszen Gabi pár napja úgy fogalmazott, hogy szó sincs arról, hogy babát várna. Ellenben szerelme családjában gyermekáldás lesz.

– Nem várunk babát, még nincs ilyesmiről szó. Onnan tudtam meg, hogy ez a hír terjed rólam, hogy már a boltban is megszólítottak, hogy gratuláljanak, ám nincs mihez. Az tény, hogy Máté családjában gyermekáldás lesz, talán így keveredhettek össze az információk 

– fogalmazott akkor Gabi, azaz a jelenlegi pletykáknak nincsenek alapja.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!