Ki hinné?

2024.06.09. 08:55

Volt idő, amikor szégyellte arcát a Next Top Model Hungary győztese

Mészáros Lili smink nélkül is gyönyörő, alig hinnénk, hogy korábban komoly bőrproblémákkal küzdött, ezért kényszeresen kendőzte arcát.

MW

Mészáros Lili nem volt elégedett magával

Forrás: MW bulvár

Fotó: Szabolcs László

Lili ma már nyugodtan megmutatja természetes arcát, de tizenévesen elég komoly bőrproblémákkal küzdött, ami miatt kényszeresen sminkelte magát. 

Úgy éreztem, muszáj elfednem magamat és egyfajta maszk mögé bújnom. Hosszú évekig így ment ez, majd az elmúlt két-három évben rájöttem: nem normális, ha ennyire nem érzem magam komfortosan smink nélkül. Szégyelltem az arcomat, ami egy olyan intenzív és negatív érzés volt, hogy rájöttem, muszáj dolgoznom ezen

– mondta a hot! magazinnak a Next Top Model Hungary verseny győztese.

Ez nagyon hosszú folyamat volt, de mára sikerült eljutnom odáig, hogy már könnyedén megy, hogy smink nélkül jelenjek meg valahol. Ez a folyamat mentálisan is nagyon erőssé tet

– mondta Mészáros Lili, aki arról is beszélt, hogy a döntő előtt mélypontra került, és a sportos múltjának köszönhető, hogy nem esett ki, talpon maradt. 

Nehezen találok szavakat a mai napig, de életem egyik legfontosabb és legmeghatározóbb pillanata ez. Hihetetlen élmények, hihetetlen emberek, több napig sorolhatnám, mit kaptam ettől a műsortól. Köszönöm mindenkinek, aki hitt bennem és támogatott, igyekszem megmutatni, hogy érdemes vagyok a Next Top Model Hungary címre! Klisé, de muszáj elmondanom: az álmok valóra válnak, érdemes küzdeni értük és hinni bennük a végsőkig, ezt most az egyszer higgyétek el nekem!

– üzente követőinek az Instagramján közzétett bejegyzésben. 

A 26 éves modell azt is bevallotta, hogy az életkora aggasztotta leginkább, hiszen a modellek általában tinédzserként kezdik a karrierjüket. 

Miről mesélt még Lili? Ha kíváncsi rá, kattintson IDE

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!