Bulvár-celeb

2 órája

Felháborító: csaló áldozata lett az ország legendás Janka nénije

Valaki gátlástalanul visszaélt Pásztor Erzsi nevével és fotójával.

MW

A Kossuth-díjas színművésznő népszerűségét szerette volna kihasználni a csaló

Forrás: MW bulvár

Fotó: Szabolcs László

A Kossuth-díjas színművésznő neve és arca az elmúlt évtizedekben valósággal összeforrt a Szomszédok című sorozatban alakított karakterével, Janka nénivel, annak ellenére, hogy nagyon különbözőek. Pásztor Erzsi például egyáltalán nem fogyaszt alkoholt, Janka néni viszont sosem utasította el, ha megkínálták...

A 87 éves színésznő népszerűsége a mai napig tart, és sajnos épp ebből a páratlan népszerűségből akar hasznot húzni, pénzt szerezni egy gátlástalan kiberbűnöző, aki  a TikTokon élt vissza Pásztor Erzsi nevével és képmásával. Az illető Janka néni néven hozott létre egy profilt, amelynek már 2300 követője van. Úgy látszik, sokan nem vették észre, hogy nem a színésznő áll a dolog mögött - írja a Metropol. 

A csalás feltűnt Pásztor Erzsi egyik tisztelőjének is, aki a közösségi médiában hirdetett összefogást, ám egyelőre nem sikerült eltüntetni a kamuprofilt, amelyről pedig ordít, hogy semmi köze a valósághoz. A rajongó posztjából kiderül, hogy egy csaló nő koldul a művésznő nevében úgy, hogy az ország ikonjának adja ki magát. 

Bár egyelőre nem sikerült megoldást találni a netes csalás ügyére, a színésznő rajongói remélik, hogy ha minél többen jelentik a pénzéhségből létrehozott oldalt, akkor Pásztor Erzsi előbb vagy utóbb megszabadul attól, aki visszaél a népszerűségével.

Fotó: TikTok / Forrás: Metropol

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!