Bulvár-celeb

2 órája

Pásztor Erzsit csúnyán megalázták

MW

Forrás: Origo

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznőt, Pásztor Erzsit legtöbben a Szomszédok című magyar sorozat alkoholista Janka nénijeként ismerik. Egy interjúban nemrég beszámolt arról, hogy pár évvel ezelőtt csúnyát átverték őt, ugyanis nem annyit kapott egy szerepért, mint amennyit kellett volna.

"Főiskolás koromban kezdtem el filmezni, először kisebb, majd nagyobb szerepekben. Ezután következett egy hatalmas szünet, és pár évvel ezelőtt megkerestek egy szereppel, amit elvállaltam. Mivel nem szoktunk egymástól kérdezgetni, mennyi az annyi, fogtam, és aláírtam a szerződést annyiról, amennyit a gyártásvezetővel megbeszéltünk.

Utólag tudtam meg, hogy tizenkét óra a napi munkaterv ahhoz a nyolc órához képest, amit az én időmben megszoktam.Ráadásul csak éjszaka forgattam, tíz napon keresztül.Éppen a háromszorosát kellett volna kapnom a bérnek.

Jellemtelen bandának tartom őket, hiszen közölniük kellett volna a részleteket. Én soha nem szoktam hivatkozni a díjaimra, de azért három éve mégiscsak egy nyolcvanöt éves, Kossuth-díjas színésznő voltam, aki letett már valamit az asztalra.

Nyilvánvaló, hogy nemet kellett volna mondanom, hiszen ott vertek át, ahol tudtak

- fejtette ki a Sorry magazinnak.

Azt is elárulta a lapnak, hogy azóta nem is vállal filmszerepeket, és csak színházakban játszik. Hozzátette, hogy nem bírja, ha rosszul bánnak vele, ezt az esetet pedig övön alulinak érzi.

Pásztor Erzsi a férje alkoholizmusa miatt vált el.

Sajnos az alkohol megkeserítette az életünket. El is váltunk 21 év után.

Nem lehetett ezen segíteni. Megtette Ruttkay Éva, elvittem a segítségével elvonókúrára, aztán miután kijött, ott folytatta, ahol abbahagyta. Így én kiléptem ebből a házasságból " - idézte fel a több évtizeddel ezelőtt történteket a színésznő.

"Van egy olyan fotóm, amin kéz a kézben megyünk a válóperről be a színházba. Ő nem akart elválni. Neki semmi gondja nem volt, főztem, mostam, vezettem a háztartást, a gyereket elláttam.

De soha nem volt goromba, durva, csak nem lehetett elviselni

– mesélte Pásztor Erzsi.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!