Bulvár-celeb

2 órája

Gyászol Galambos Lajos

Egyik legjobb barátját gyászolja Galambos Lajos.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Laci családja értesített vasárnap, mély megdöbbenéssel fogadtuk a hírt, de abban bíztunk, hogy nem következik be az az állapot, ahol most tartunk. Sajnos ma már arról beszélünk, hogy búcsúztatjuk Lacit. Mi nem erre számítottunk, arra gondoltunk, hogy csak egy kisebb egészségügyi probléma lépett fel nála, bemegy a kórházba, rendbe hozzák és hazaengedik. 

Az állapotának semmi kórelőzménye nem volt, váratlan eseményként jött a rosszulléte. Szombaton még a színpadról szórakoztatta a közönségét, vasárnap pedig már az életéért küzdöttek

– mondta a Borsnak Galambos Lajos, akitől átruházásra került a „Lagzi” név Kozelka Lászlóra, egyedüliként.

Egy kitűnő barát, egy nagyszerű munkatárs, aki soha nem akart annál több lenni, mint ami valójában volt. Komoly terveink voltak, ugyanis az újonnan szervezett zenekaromnak oszlopos tagja lett volna. Múlt héten pénteken beszéltem vele, akkor állapodtunk meg a találkozásunk időpontjában. Bővítjük az élő zenekart, ő vadászkürtözik, vagyis sajnos azt kell mondanom, hogy vadászkürtözött is, ez a hangszer is fontos szerepet játszott a hangszerelésben, ami rá épült volna. 

Az ő személyének, jó természetének köszönhetően kevés ilyen igaz barátom van, mint ő, de nem is lesz! Szerdára terveztünk egy megbeszélést, meg tudnám mutatni, hogy még a naptáramban is fel volt jegyezve, hogy jön hozzám Laci. 

– árulta el a lapnak Galambos Lajos, aki a történtek óta folyamatosan kapcsolatban van Laci szeretteivel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!