Bulvár-celeb

9 órája

L.L. Juniort és Dárdai Blankát nem érdekli, mit ír róluk a sajtó

L.L. Junior és Dárdai Blanka hétfőn csatlakoznak az Ázsia Expressz versenyzőihez.

MW

Fotó: TV2

A TV2 idén immár ötödik alkalommal tűzte műsorára közönségkedvenc kaland-realityjét, az Ázsia Expresszt. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült szuperprodukció ezúttal a Fülöp-szigeteken kezdődött, majd pár hét múlva Tajvanban ér véget. A nézők az első két hét kalandjait látva tapasztalhatták, hogy az idei széria minden eddiginél nagyobb kihívást tartogat a sztárpárok számára. 

Az Ázsia Expresszben feltűnő L.L. Juniort és Dárdai Blankát nem érdekli, mit ír róluk a sajtó
Fotó: TV2

Az ázsiai kalandban ezúttal is készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágtak neki a nem mindennapi versenynek az Ázsia Expressz sztárpárjai.

A harmadik héten is versenyben vannak még a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, valamint Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende. 

A csapathoz hétfő este nem várt fordulattal csatlakozik Dárdai Blanka és L.L. Junior, ami kellően felrázza a párosok egyébként sem unalmas ázsiai hétköznapjait.

L.L. Junior és Dárdai Blanka a műsor kapcsán exkluzív interjút adott a TV2-nek, amelyben azt is elárulták, miért döntöttek úgy, hogy belevágnak ebbe a nagy kalandba, és arról is beszéltek, hogy nem érdekli őket, mit ír róluk a sajtó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!