Tudatosság

2 órája

Így takaríthatunk meg időt és pénzt is a bevásárlással

A tudatos vásárlást is elősegíti, ha a bevásárlást egy helyen intézhetjük.

MW

Ha egy helyen intézzük az élelmiszerek és a más árucikkek beszerzését, kevesebb utazással kevesebb üzemanyagot fogyasztunk, és időt is megtakarítunk

Forrás: Spar

A SPAR ennek érdekében 2024. augusztus 5-étől kezdve négy héten keresztül hetente 200, összességében 800 kozmetikai, tisztálkodási, vegyi és papírtermék árát csökkenti. A vásárlók így egy helyen szerezhetik be a legkedvezőbb árú, a család és a háztartás számára legfontosabb háztartási és vegyiárucikkeket – hívta fel a figyelmet rá az Origo.

Minden egy helyen, kedvezőbb áron

Ha ugyanott tudjuk beszerezni, méghozzá kedvező áron a tisztítószereket, vegyi árukat és piperecikkeket, ahol az élelmiszereket is, kevesebb utazással kevesebb üzemanyagot fogyasztunk, és időt is megtakarítunk. Mindezeket figyelembe véve, 2024. augusztus 5-étől érdemes lesz betérni a SPAR, az INTERSPAR, a SPAR partner és a SPAR market üzletekbe. A hetente megújuló kínálatban olyan népszerű kozmetikai, vegyi-, tisztálkodási és papíráruk találhatók, amelyek átlagosan 15, de egyes termékek esetében akár 50 százalékkal olcsóbbak, és gyakran kerülnek a bevásárlókosarunkba. Így jelentős összegeket takaríthatunk meg a napi vagy heti bevásárlás során.

A SPAR négy héten keresztül hetente 200 háztartási és vegyiárucikk árát csökkenti. Az INTERSPAR hipermarketekben 850-féle vegyi és papíráru, valamint 1500-féle kozmetikai és női higiéniai termék folyamatosan elérhető, de a legkisebb szupermarketben is megtalálható a legnagyobb márkák kínálata versenyképes áron. A vásárlók egyre tudatosabban választják a nagyobb kiszereléseket, amelyek ár-érték arányban is kedvezőbbek, ezért a SPAR kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ebben a szegmensben is kiváló árakat biztosítson.

Augusztus 5-től kedvezőbb árak

Néhány példa az elkövetkező hetek alacsony áraira:

  • Augusztus 5-től például számos DOVE-termék 400 forinttal, és egyes 750 ml-es Palmolive folyékony szappanok 500 forinttal olcsóbban vásárolhatók meg.
  • Augusztus 12-től több mint 22 százalék megtakarítható a 12 darabos Gillette MACH 3 borotvabetéten, amely így 3700 forinttal olcsóbb, és 1000 forinttal kevesebbe kerül majd a 250 ml-es Nivea tégelyes krém is.
  • Augusztus 19-től 30%-os kedvezmény érhető el számos arckrémen.
  • Augusztus 26-tól pedig több mint 40%-kal olcsóbban vásárolható a 250 ml-es Gliss Blonde Perfect sampon.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában