Bulvár-celeb

2 órája

Törőcsik Mari fogadott fiának felfordul a gyomra attól, ami a legendás színésznő házával történt

Három évvel a halála után elkelt Törőcsik Mari háza, de sokak szerint nem méltó a színésznőhöz, ami történt az ingatlannal.

MW

Fotó: Unger Tamás

Törőcsik Mari háza kicsivel több mint három éve áll magányosan Velem Fő utcáján. Vagyis csak állt. Mint kiderült, a napokban lánya, Teréz megegyezett egy vállalkozóval, s eladta a legendás színésznő otthonát. Már ezt sem nézték jó szemmel a helyiek, ám történt valami, ami még inkább kiverte a biztosítékot. Ez nem más, mint hogy Mari otthonából kiadó ingatlant csinálnak, azaz Airbnb funkciót fog ellátni – írja a Bors.

Törőcsik Mari háza Airbnb lesz

A 140 négyzetméteres,  négyszobás, kétzuhanyzós fürdőszobás, kétkonyhás, külön kazánházas és boltíves pincés házat 69 millió forintért hirdették, azonban az évek alatt nem akadt rá vevő. Az egyelőre nem derült ki, hogy a vállalkozó kifizette volna ezt az összeget, vagy esetleg a színésznő lánya, Teréz engedett az árból, az viszont biztos, hogy konkrét tervek vannak az épülettel. Ezt lapunknak Törőcsik Mari fogadott fia is megerősítette:

Anyám kapuján kint volt egy tábla, hogy kiadó az ingatlan, de ez a napokban eltűnt. A szomszédtól tudom, hogy nem örülnek a helyiek a dolognak. Sajnos nekem ebbe nincsen beleszólásom

– mondta a Borsnak Son, Törőcsik Mari vietnámi, fogadott gyermeke. A férfi szavait egyébként alátámasztja az is, hogy az interneten is felbukkantak vélemények a ház körüli cirkuszról. Bár sokan kiakadtak a történteken, valaki nagyon örül, hogy sikerült megkötni az üzletet.

– Nagyon örülök, hogy sikerült eladni a házat. A cirkuszt, amit a velemiek rendeztek, gusztustalan volt – írta valaki az interneten, hamarosan pedig kiderülhet, hogy végül mi lesz a sorsa a velemi ingatlannak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!