Borzalmas részletek

2022.04.23. 06:50

New York-i mészárlás: hűtőre ragasztott cetli vezette nyomra a zsarukat

Nagy erőkkel vetették bele magukat a New York-i rendőrök, hogy kézre kerítsék a közel 60 késszúrással megölt nő gyilkosát. Végül – úgy néz ki – sikerrel jártak. Most egy újabb részlet látott napvilágot, mi segíthette a nyomozók munkáját.

Szinte bizonyos, hogy a 44 éves, ezermesterként dolgozó David Bonola ölte meg a családjával New York előkelő negyedében lakó kétgyermekes magyar származású családanyát. A férfi közel hatvanszor sebezte meg a nőt egy késsel, majd a holttestét egy táskába tette, és elhúzta a tetthelytől, a családi háztól. A táskára másnap reggel egy kutyasétáltató bukkant rá.

Bonola beismerő vallomást tett a rendőröknek, ám korábban komoly hibát vétett: a zsaruk ugyanis többek közt egy pár véres csizmát is begyűjtöttek, ami komoly segítség volt a nyomozás során.

Azonban úgy tudni, az első jel, ami miatt a hatóságok fókuszába került a férfi, egy cetli volt a konyhában, a hűtőre ragasztva, amit az áldozat írhatott, és amelyen az állt:

Új karbantartót szerezni!

Ezt követően kezdte el a New York-i rendőrség figyelni Bonolát, aki állítólag egy alkalommal meg is állította a háza közelében a zsarukat, hogy megkérdezze: őt-keresik-e – írja a Daily Beast.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!