Ütős poén

4 órája

Mikler viccesen posztolta a Nadal és Alcaraz társaságában készült fotóját

Rafael Nadal és Carlos Alaraz a legnépszerűbb sportolók, sokan szinte sorban állnak, hogy közös képet készíthessenek velük. A férfikézilabda-válogatottunk kapusa, a tartalékként készülő Mikler Roland igazán jó poént sütött el, amikor megosztotta a közösségi oldalán a két spanyol teniszcsillaggal készült közös fotóját.

MW

Nadal, Mikler Roland és Alcaraz az olimpiai faluban

Forrás: Facebook/Mikler Roland

„Azt reméltem, hogy legalább itt békén hagynak a rajongók…” – írta a fotóhoz Mikler Roland – egy nevetős hangulatjel kíséretében. „Köszi a képet, srácok, gracias” – tette hozzá a kapus, spanyolul is megköszönve, hogy Nadal és Alcaraz a rendelkezésére álltak a fotóhoz.

A tenisztornán Nadal és Alcaraz párosban együtt indul, Nadal pedig egyesben vasárnap az első fordulóban Fucsovics Márton ellen játszik. Mivel Nadal csütörtökön nem edzett, nem volt teljesen egészséges, arról is érkeztek hírek, hogy elképzelhető, nem tud pályára lépni. Pénteken azonban edzésbe állt, és ennek a rajongói is örültek – írja a Magyar Nemzet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!