Krimi

2024.06.06. 12:05

Rendőrségi vizsgálat indult a vízbe fulladt ötéves kisfiú ügyében (videó)

A haláleset körülményeinek pontos tisztázásáért közigazgatási és büntetőeljárást is indított a rendőrség. Az elhunyt gyerek testvére és édesapja azt állítják, vízbe dobhatták a kisfiút.

MW

Fotó: haon.hu/Tóth Imre

Az ötéves kisfiú és hétéves bátyja a Kösely-csatorna mellett játszottak június 5-én délelőtt, amikor a gyerek beleesett a vízbe. Testvére próbálta kihúzni, de nem tudta, ezért hazaszaladt és szólt a szüleiknek, akik hívták a 112-es segélyhívó telefonszámot. A szülők és a hatóságok is rövid időn belül a helyszínre siettek, azonban a kisfiú életét már nem lehetett megmenteni – írta a haon.hu.

A kis Diégó boltba indult a bátyjával, utána azonban nem haza, hanem a barátaival a csatornapartra mentek játszani. Ekkor történt a tragédia, amit a már rendőrök is vizsgálnak. A gyászoló család ugyanis azt állítja: nem baleset történt, a többi gyerek dobta a csatornába a kisfiút, aki nem tudott úszni - erről a Tények számolt be:

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendkívüli haláleseti eljárásban vizsgálja a baleset körülményeit, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást indítottak – írja a police.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!