Krimi

2024.07.12. 13:06

Meghalt egy fiatal férfi a Balatonban

Csütörtökön éjszaka elmerült egy férfi Révfülöpnél. A holttestét egész éjszaka keresték.

MW

Forrás: Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának Facebook oldala

Bejegyzést tett közzé a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a Facebook-oldalán. Ebben azt írják, hogy pénteken hajnalban a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság bejelentést kapott, hogy egy férfi eltűnt.

Mivel felmerült, hogy a férfi a Balatonban tűnt el, így a sürgősségi mentőhajók Révfülöpnél keresni kezdték a Császtai strandon. 

Nehéz volt a kutatás

Az éjszakai hullámzás és a csaknem 29 fokos víz nagyon megnehezítette a kutatók munkáját, végül fél hat körül megtalálták az eltűnt személy holttestét.

A VMSZ arra hívja fel a figyelmet, hogy ahogy egyre melegebb lesz, nagyon fontos a megfontolt fürdőzés, vízben tartózkodás. Akinek ismert betegsége van, legyen még óvatosabb, ne terhelje magát. Minden esetben törekedjünk a csoportos fürdőzésre, hogy egy esetleges rosszullét esetén azonnal segítséget kaphassunk, nyújthassunk.

Idén már történt halálos eset a Balatonban, június 23-án történt az első eset, akkor Szigligeten egy középkorú férfi volt az áldozat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!