Krimi

2 órája

Újabb hátborzongató részlet látott napvilágot VV Fanni megöléséről (videó)

Kiderült, mi buktatta le végleg Novozánszki Fanni gyilkosát.

MW

Novozánszki Fanni

Forrás: Facebook

A Budapesti Zsaruk podcast legfrissebb adásában minden korábbinál részletesebb betekintést engedett Novozánszki Fanni, korábbi valóságshow-szereplő meggyilkolásának ügyébe a nyomozást vezető Gál Sándor, a BRFK életvédelmi osztályának osztályvezetője.

A 24 éves Novozánszki Fanni (VV Fanni) 2017 novemberében tűnt el nyomtalanul. Az utolsó, kamerák által rögzített képkockákon alélt állapotban volt látható, a későbbi gyanúsított, B. László karjaiban egy budapesti lakópark mélygarázsában. 

Mint korábban kiderült, a férfi nyereségvágyból támadt Fannira, akinek az eltűnéséhez és a feltételezett megöléséhez is köze volt. B. Lászlót 2023 májusában ítélte a bíróság másodfokon húsz év letöltendő börtönbüntetésre gyilkosságért. Novozánszki Fanni holtteste azonban azóta sem került elő.

B. László a mai napig nem árulta el, hol van lány holtteste
Forrás: Bors

A lebukás

B. László a gyilkosság utáni éjszakát Siófokon töltötte. Fanni holtteste a parkolóban állló kocsiban volt, a gyilkos tevékenységét a saját házának térfigyelő kamerái rögzítették - írja a Metropol.

A nyomozók a felvételek alapján egyértelműen rekonstruálni tudták, hogy a halott lány teste mikor és hol volt. További árulkodó részletnek bizonyult, hogy B. László képtelen volt magyarázatot adni arra, hogy miután feleszmélt, hogy veszi őt a kamera, miért állt odébb autójával, ahol a kamerák már nem láttak rá és a járművére.

Ezt a furcsa viselkedést és cselekménysort egyértelműen össze tudták kötni a nyomozók a bizonyítékok zárt láncolata alapján.

Nagy valószínűséggel Fanni vérző holtteste volt a csomagtartóban, illetve az a bőrönd, ami Fannié volt. Ezeket a kamera előtt nyilván nem akarta kivenni a csomagtartóból, és ezért kellett kihajtania az udvarról 

– hangzott el az adásban.

A térfigyelő kamerák által rögzített felvétel körülbelül 36 perc 30 másodperckor kezdődik: 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!