Bulvár-celeb

2021.09.09. 15:10

Hátborzongató felvételek: visszatért a tett helyszínére VV Fanni gyilkosa (videó)

B. Lászlót, VV Fanni feltételezett gyilkosát végigvezetik a gyilkosság napján megtett útvonalán, ahol mindent fel kell idézni ami aznap történt.

Forrás: Bors

Szeptember második hetében ülésezik újra a Fővárosi Törvényszék, de a bírónő úgy döntött, nem a megszokott körülmények között kérdezi tovább a feltételezett gyilkost.

Dr. Farkas Gabriella a saját szemével akarja látni a helyszíneket, Fanni bérelt lakását, a siófoki apartmant, ahol B. László egy éjszakán át tartózkodott, és a stég környékét is, ahol az FBI nyomozása szerint végleg nyoma veszett a gyönyörű fiatal lány testének.

Elképzelhető, hogy végre pontot tudnak tenni a több mint három éve húzódó gyilkosságra.

A kihelyezett bírósági tárgyalás különleges eseménynek számít, a hazai igazságszolgáltatás történetében ugyanis nem nagyon volt példa arra, hogy a gyilkossággal vádolt feltételezett elkövetővel együtt járják be a tett helyszínét.

Az Ügyészség harminc évet kért B. Lászlóra, ez olyan mértékű büntetés, aminél már, bizony előfordul, hogy meggondolja az elítélt, hogy a börtönt választja, vagy menekül

– nyilatkozta korábban a Borsnak a család ügyvédje.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!