Krimi

2 órája

Besokalltak a mentősök: felfoghatatlan, amit velük művelnek

Felháborító jelenségről posztolt az Országos Mentőszolgálat, egyre több az olyan kamubejelentés, amelyben súlyos sérülés miatt hívják ki a mentőket.

MW

A mentősök csak akkor jönnek rá az aljas átverésre, mikor megérkeznek a helyszínre

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: Jose HERNANDEZ Camera 51

A magyar mentősök minden egyes nap emberek életét mentik meg, és segítenek azoknak, akiknek arra van szükségük. Azonban úgy tűnik, hogy vannak olyanok, akiknek semmi se szent, és a saját szórakoztatásukat fontosabbnak véli, mint mások életét - írja a Bors.

Az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán írt posztjában hívta fel a figyelmet: 

vannak, akik kamubejelentéseket tesznek erőszakos cselekmények miatt, a mentősök pedig csak akkor jönnek rá az aljas átverésre, mikor megérkeznek a helyszínre, 

és látják, hogy valójában nincs is semmi gond.

Valaki szerint ez tényleg vicces!? A napokban számos bejelentés érkezett a mentőkhöz, mely szerint többen is erőszakos cselekmény miatt sérültek meg súlyosan. Az egyik bejelentő elmondása szerint egy középkorú nő torkát vágta el élettársa, míg egy másik bejelentés szerint (melyet egy telefonfülkéből indítottak) egy falhoz kötözött nőt bántalmaz két férfi az utcán. A mentők bajtársai és a rendőrök mindkét esetben perceken belül a megadott helyszínre érkeztek, ahol senki sem várta őket. Az életmentők a rendőrök segítségével megbizonyosodtak róla, hogy valóban nincs szó egészségkárosodásról, csak ezt követően folytatták útjukat és álltak újra a valódi betegek rendelkezésére

– írják a posztban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!