Krimi

1 órája

Hajtóvadászatot indított a rendőrség a férfi ellen, aki megölte a feleségét és magával vitte a 4 éves gyermekét (videó)

A tragédia Hajdúböszörményben történt, a férfi az anyósát is megkéselte, de az asszony még él, a felesége azonnal meghalt. A rendőrök a kisfiút azóta megtalálták, az apját nagy erőkkel keresik.

MW

Gyilkosság történt Hajdúböszörményben, a tettes ellen hajtóvadászat indult

Forrás: haon / Tóth Imre

A gyanú szerint a lenti képen látható férfi szeptember 11-én este Hajdúböszörményben egy késsel megszúrta a feleségét és az anyósát. A 32 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni, a helyszínen életét vesztette – számolt be a police.hu. 

Az 55 éves anyját a mentősök kórházba szállították. Gál János a gyilkosság után elmenekült a helyszínről, és magával vitte feleségével közös gyereküket. A rendőrök a 4 éves kisfiút a férfi egyik ismerősénél sértetlenül megtalálták, az apát továbbra is nagy erőkkel keresik 

- írja a haon.hu.

Az ügyben a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást.

Hívja a rendőrséget, aki felismeri a gyilkosság elkövetőjét!

 

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Gál Jánost felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információja van, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyen hívható, 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón! A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Az ott lakók csak a rendőrökre figyeltek fel

A környéken lakók csütörtökön délután azt mondták, semmit sem láttak, csak azt vették észre, hogy szerdán este fél tíz tájban lezárták az utcát a rendőrök. Hallották, hogy valakit megöltek, de hogy mi történt pontosan, lényegében a Haon munkatársától tudták meg. Ismerték az érintett családot, nem volt velük semmi probléma, amennyire tudni lehet, rendezett anyagiak közt éltek. Egy drónról is beszámoltak, amivel az elkövetéssel gyanúsítható férfit keresik.

Amikor megláttam, mi van a háznál, majd összerogytam: mentő, rengeteg rendőr, Debrecenből is, TEK-esek, mindenki itt volt… A gyilkosságiaktól is voltak fehér ruhások, akik mintákat gyűjtenek. Ahogy mentem a boltba és arra néztem, még mindig ott a vér

– mondta egy idős asszony.

A helybelieknek fogalmuk sincs, mi állhatott a borzalmas tett hátterében, és természetesen mindenkit megdöbbentett az eset, hasonló sem történt még errefelé. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!