Kedvezményes belépő

12 órája

Együttműködéssel tiszteleg a MNM és a Szépművészeti Múzeum André Kertész fotóművész előtt

Kedvezményesen nézheti meg a Magyar Nemzeti Múzeum és a Szépművészeti Múzeum fotókiállítását az, aki mindkettőre jegyet vált – közölte a nemzeti múzeum az MTI-vel hétfőn.

MW

Érdeklődők az Egyesült Államokba kivándorolt, ott ismertté vált magyar származású fotóművészek munkáiból nyíló, Kertész, Moholy-Nagy, Capa Magyar fotómûvészek Amerikában (1914-1989) című kiállítás sajtóbejárásán a Szépművészeti Múzeumban

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

A Magyar Nemzeti Múzeum kiállításán a 2021-ben New Yorkból vásárolt André Kertész-képek láthatók. Ezeket nem kiállításra szánta a művész elsősorban, hanem személyes és emléktárgy-funkciójuk volt.

A Szépművészeti Múzeumban Kertész, Moholy-Nagy és Capa. / Magyar fotóművészek Amerikában (2014-1989) címmel nyílt kiállítás áprilisban.

A két intézmény a jegypénztáraiban értékesített, teljes árú belépőjegyek vételárából kölcsönös kedvezményt biztosít, így a látogató az adott kiállításra a másik intézményben online vagy pénztárban vásárolt jegy bemutatásával 25 százalék kedvezményt kap

– áll az MNM hétfői közleményében. 

Ezzel az együttműködéssel tiszteleg a Magyar Nemzeti Múzeum és a Szépművészeti Múzeum André Kertész fotóművész előtt. 

Ez a lehetőség július 16. és augusztus 25. között lesz elérhető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában