Mindenki megtalálhatja kedvencét

7 órája

Újra Road Movie Live lesz a Műegyetem rakparton

A Bagossy Brothers Company, Curtis, a Honeybeast és Zséda is fellép a Road Movie Live színpadon augusztus 19-én és 20-án a budapesti Műegyetem rakparton.

MW

A Bagossy Brothers Company zenekar koncertje a Szent István-napi programsorozathoz kapcsolódó Road Movie Live zenei rendezvényen a Műegyetem rakparton 2023. augusztus 19-én

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

A Road Movie Live évről évre a Szent István-nap egyik legnépszerűbb programhelyszíne, ahol a magyar zenei élet képviselői adnak koncertet - olvasható a szervezők csütörtöki közleményében.

Mint felidézték, a Road Movie projekt részeként az elmúlt öt évben számos olyan dal született, amely Magyarország különböző tájait és városait ünnepli, így a közönség hallhatott már a Balaton, Sopron, Debrecen és Szentendre által inspirált szerzeményeket.

Idén az új előadóknak köszönhetően újabb települések kerülhetnek fel a Road Movie országtérképére: Szeged képviseletében színpadra lép a Hűvös és a Honeybeast, míg Paszabot a Parno Graszt, Pápát pedig Zséda jeleníti meg a koncertműsorban.

A kétnapos, ingyenesen látogatható rendezvényen olyan ismert előadók is szerepelnek, mint a Bagossy Brothers Company, Curtis, a Roma Soul és a Random Trip.

Minden Road Movie-dalhoz készült videóklip és riportfilm is, amelyekből válogatást láthat majd a közönség.

Az ünnepségsorozat részletes programja, valamint az előadókkal és a műsoraikkal kapcsolatos információk elérhetők a folyamatosan frissülő szentistvannap.hu honlapon és a Szent István Nap mobilalkalmazásban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában