Kékszalag

2 órája

Az RSM nyerte a gyorsasági versenyt (videó)

A Vándor Róbert kormányozta RSM nyerte a Kékszalag gyorsasági versenyét, a balatonfüredi Audi Speed Challenge-et péntek délután.

MW

A Vándor Róbert vezette RSM vitorlás az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásversenyen Balatonfüred közelében 2024. július 18-án

Forrás: MTI

Fotó: Krizsán Csaba

A Kékszalag Fesztivál részeként már 

hagyományosan megrendezett gyorsasági versenyen a Kékszalag leggyorsabb katamaránjai vettek részt. 

Egy nagy hiányzó volt, az idei második helyezett Kaiser Kristóf, aki közösségi oldalán azt írta, hogy a csütörtöki versenyen történt kisebb-nagyobb technikai problémák miatt nem tudott elindulni a Prospex-Deltával.

 A látványos verseny idén is a balatonfüredi móló előtt zajlott, és 

a Kékszalag honlapjának tájékoztatása szerint a Vándor Róbert kormányozta RSM volt a leggyorsabb, mivel 1:06:81 perc alatt teljesítette a 800 méteres távot, fedélzetén a juniorkorú Vándor Jankával.

Az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat és a tavalyi Audi Speed Challenge-et megnyerő MLS Raiffeisen Fifty-fifty most a második helyen végzett (1:27:18) a harmadikként is két percen belüli időt futó Nanushka Forestay (1:30:00) előtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában