Fejér szépének tekintetében te is elveszel!

19 órája

Tündérszépek: Magabiztosan várja a döntőt Horváth Lilla!

Beléptünk a szeptemberbe, ami azt jelenti, hogy vészesen közeledik a Tündérszépek idei országos fináléja a 22 döntőbe jutott hölgy részvételével. Az egyik közülük a dunaújvárosi szépség, Horváth Lilla, aki már nagyon izgatott az esemény miatt. A királynői korona mellett szeretne közönségdíjas is lenni. Fejér Tündérszépe számít az Önök szavazatára!

Kecskés Zoltán

Horváth Lilla a jövőbe tekint: már nagyon várja az újabb nagy kalandot a Tündérszépek fináléjában.

Fotó: Kovács Tamás

A 18 éves újvárosi szépségünknek nem ismeretlen a reflektorfény, a szépség- és a modellversenyek világa. 2022-ben a Miss Hungary szépségverseny tini-királynője lett, majd a rákövetkező évben megnyerte az első World TOP Model Hungary-t is. A Tündérszépek 2024-es országos fináléjában pedig nem titkolt célja, hogy büszkévé tegye szűkebb hazáját. Horváth Lilla igazi energiabomba, aki a nyár folyamán jó pár dolgot kipipálhatott a bakancslistáján. Nyári élményiről és a közelgő Tündérszépek fináléjáról is kérdeztük.

A dunaújvárosi szépség több neves szépségversenyt is megnyert már, szeretne a Tündérszépek döntőjében is méltón képviselni Fejér vármegyét.
Fotó: Bémer Miki

Hol a motoron, wakebordon, vagy éppen a levegőben voltál. Milyen nyárnak írnád le a 2024-est, hiszen nagykorúként ez volt az első?

– Mint mindig, most is próbáltam a maximumot kihozni a nyárból. Mindamellett hogy dolgoztam, szórakozni is volt idő. Ahogy korábban is meséltem a nyakamba vettem a barátnőmmel Európát, klipforgatáson vettem részt, vagy épp sétarepültem exkluzív fotózással egybekötve. Nyárzáróként pedig legutóbb Szlovéniában, a kristálytiszta vizű Soca folyón raftingoltam a családommal, de Olaszországban, a Predil-tó partján is megfordultam.

Horváth_Lilla_Tündérszépek_döntő
Horváth Lilla egy igazi energiabomba: nyár végén családjával együtt raftingolt.
Fotó: Interjúalany

Már gondolom vágod a centit, alig néhány nap választ el a Tündérszépek döntőjétől, miközben a közönségszavazás is elindult, így akár még egy díjat besöpörhetsz a szeptember 29-i döntőben. Milyen érzésekkel várod a nagy napot?

– A pörgős nyár után, a sulikezdéssel kissé lelassul a tempó, ami a Tündérszépek verseny előtti formába hozásnak éppen ideális. Az étrendem tele van könnyed fogásokkal, úgy mint csirke, brokkoli, avokádó, bogyós gyümölcsök, de egy lisztkeverékből megfelelően összeállított kenyeret és muffint is sütök fogok és beépítem az étrendembe. Magyarán, a finálé előtti diétát szeptember elsejével elkezdtem. Természetesen a mozgás sem maradhat el, az edzések jót tesznek a testnek és léleknek egyaránt.  Bízom a kitartásomban és a segítőimben!

Közönségdíj: elindult a szavazás! 

Az országos döntőt 2024. szeptember 29-én, vasárnap tartják, a lányok szombaton készülnek fel a végső megmérettetésre. A 22 döntőbe jutott hölgy addig még egyszer versenybe száll egymással az online térben. A szervezők jóvoltából a szakmai zsűri mellett, olvasóinkat is megilleti a koronázás joga: a feol.hu hírportálunk látogatói szeptember 2. és 26. között adhatják le értékeléseiket döntősökre, köztük a megyénket képviselő Horváth Lillára is. Önök dönthetnek tehát a Tündérszépek 2024. közönségdíjasának személyéről! Szavazzon és nyerjen 2 főre szóló wellnessutalványt!

Mire helyezed a hangsúlyt a felkészülésedben?

– Anyukám megtanította nekem – aki egyébként fitneszedzőként és életmód tanácsadóként tevékenykedik –, hogy az én esetemben a helyes és minőségi étkezés fontosabb, mint az, hogy heti hány órát edzek. Talán ez az amire a legjobban próbálok odafigyelni, bár bevallom néha nehéz és elcsábít egy-egy nem megfelelő összeállítású étel. A célig vezető út csábításokkal van kirakva, de azt megígérhetem, hogy a legjobb formámat fogom hozni a Tündérszépek döntőjében!

Horváth_Lilla_Tündérszépek_döntő
Horváth Lilla megkezdte a diétát, hogy minél jobb formában legyen a fináléra!
Fotó: Harza Tamás

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!